Deze vertaling wordt aangeboden voor uw gemak. Bij verschillen is de Franse versie doorslaggevend.
Uw account en uw gegevens verwijderen
Deze pagina beschrijft hoe u uw Flam-account en de bijbehorende gegevens verwijdert. Ze is bereikbaar zonder in te loggen, zoals Google Play vereist.
Vanuit de app
- Open Flam.
- Ga naar Instellingen en dan naar Account.
- Kies Mijn account verwijderen.
- Bevestig.
De verwijdering is onmiddellijk en onomkeerbaar. Er is geen bedenktijd: eenmaal bevestigd kan de handeling niet meer ongedaan worden gemaakt.
Als u de app al hebt verwijderd
Schrijf vanaf het e-mailadres van uw account naar flam@99m.fr en vraag om de verwijdering. Wij antwoorden uiterlijk binnen een maand, zoals artikel 12 AVG voorschrijft, en meestal binnen enkele dagen.
Schrijft u vanaf een ander adres, dan moeten wij eerst uw identiteit controleren voordat wij iets doen: anders zou iedereen het account van een ander kunnen laten verwijderen.
Wat wordt verwijderd
- Uw account en uw e-mailadres.
- De inloggegevens van uw kachel (MAC-adres en pincode), gewist uit de versleutelde kluis.
- Uw instellingen: locatie, tijdzone, tijdvakken, voorkeuren.
- De geschiedenis van de beslissingen van Flam Pilot en Eco+.
- Uw meldingstokens.
- Wat PostHog en RevenueCat over u bewaren: wij vragen hen het op het moment van de verwijdering te wissen.
Wat in anonieme vorm wordt bewaard
De werkingsgegevens van uw kachel: temperaturen, vermogen, verbruik, stookbeurten, dagoverzichten, merk en model van de kachel.
Ze worden losgekoppeld van uw account en opgeslagen onder een willekeurige identificatie die wij nergens bewaren: niets maakt het nog mogelijk ze aan u te koppelen. Ze bevatten noch uw e-mailadres, noch uw locatie, noch de inloggegevens van uw kachel. Ze dienen om statistieken op te stellen en de thermische schatting van Flam Pilot te verbeteren. De details staan in sectie 7 van de privacyverklaring.
Wat niet wordt verwijderd, en waarom
Gegevens bij Apple of Google. Uw abonnement, uw aankopen en uw facturen worden beheerd door het platform waarop u het abonnement hebt afgesloten. Wij hebben er geen toegang toe en kunnen ze niet verwijderen. Richt u rechtstreeks tot Apple of Google.
Gegevens die wij wettelijk moeten bewaren, in voorkomend geval, gedurende de termijn die de wet bepaalt, met name voor de boekhouding.
De technische back-ups van onze database, die aan het einde van hun rotatiecyclus vanzelf worden gewist.
Slechts een deel verwijderen
U hoeft niet alles te verwijderen:
- Gebruiksstatistieken uitschakelen: Instellingen, dan Gebruiksgegevens.
- Uw locatie verwijderen: Instellingen, dan Weer, dan Locatie verwijderen.
- De inloggegevens van de kachel verwijderen zonder het account te verwijderen: Instellingen, dan Kachelinloggegevens.