To tłumaczenie służy wygodzie czytelnika. W razie rozbieżności rozstrzygająca jest wersja francuska.
Usuń swoje konto i dane
Ta strona opisuje, jak usunąć konto Flam i powiązane z nim dane. Jest dostępna bez logowania, zgodnie z wymogami Google Play.
W aplikacji
- Otwórz Flam.
- Przejdź do Ustawienia, następnie Konto.
- Wybierz Usuń moje konto.
- Potwierdź.
Usunięcie jest natychmiastowe i nieodwracalne. Nie przewidujemy okresu na zmianę decyzji: po potwierdzeniu operacji nie można cofnąć.
Jeśli aplikacja jest już odinstalowana
Napisz na adres flam@99m.fr z adresu e-mail przypisanego do konta i poproś o usunięcie. Odpowiadamy najpóźniej w ciągu miesiąca, zgodnie z art. 12 RODO, a zwykle w ciągu kilku dni.
Jeśli napiszesz z innego adresu, przed podjęciem działań będziemy musieli zweryfikować Twoją tożsamość; w przeciwnym razie każdy mógłby doprowadzić do usunięcia cudzego konta.
Co jest usuwane
- Twoje konto i adres e-mail.
- Dane dostępu do Twojego pieca (adres MAC i kod PIN), usuwane z zaszyfrowanego sejfu.
- Twoje ustawienia: lokalizacja, strefa czasowa, przedziały czasowe, preferencje.
- Historia decyzji podjętych przez Flam Pilot i Eco+.
- Twoje tokeny powiadomień.
- Dane, które przechowują o Tobie PostHog i RevenueCat: w chwili usunięcia konta prosimy ich o ich usunięcie.
Co jest zachowywane w formie anonimowej
Odczyty pracy Twojego pieca: temperatury, moc, zużycie, cykle grzania, podsumowania dzienne, marka i model pieca.
Zostają odłączone od Twojego konta i zapisane pod losowym identyfikatorem, którego nigdzie nie przechowujemy: nic już nie pozwala powiązać ich z Tobą. Nie zawierają ani Twojego adresu e-mail, ani lokalizacji, ani danych dostępu do pieca. Służą do sporządzania statystyk i ulepszania szacunków cieplnych Flam Pilot. Szczegóły zawiera punkt 7 polityki prywatności.
Czego nie usuwamy i dlaczego
Danych przechowywanych przez Apple lub Google. Twoją subskrypcją, zakupami i fakturami zarządza platforma, na której wykupiono subskrypcję. Nie mamy do nich dostępu i nie możemy ich usunąć. Zwróć się bezpośrednio do Apple lub Google.
Danych, których przechowywanie nakazuje nam prawo, w stosownych przypadkach, przez okres przez nie przewidziany, w szczególności w zakresie rachunkowości.
Technicznych kopii zapasowych naszej bazy, które usuwają się same po zakończeniu cyklu rotacji.
Usunięcie tylko części danych
Nie musisz usuwać wszystkiego:
- Wyłączenie statystyk użytkowania: Ustawienia, następnie Dane o użytkowaniu.
- Usunięcie lokalizacji: Ustawienia, następnie Pogoda, następnie Usuń lokalizację.
- Usunięcie danych dostępu do pieca bez usuwania konta: Ustawienia, następnie Dane logowania pieca.